Lentejas veganas con arroz al ras al hanout en olla rápida

Lentejas veganas con arroz al ras al hanout en olla rápida

Hey everyone, it is Jim, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Lentejas veganas con arroz al ras al hanout en olla rápida. One of my favorites food recipes. This time, I will make it a bit tasty. This will be really delicious.

Lentejas veganas con arroz al ras al hanout en olla rápida is one of the most popular of current trending meals in the world. It's enjoyed by millions daily. It is easy, it is fast, it tastes delicious. Lentejas veganas con arroz al ras al hanout en olla rápida is something which I've loved my whole life. They are nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Lentejas veganas con arroz al ras al hanout en olla rápida, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Lentejas veganas con arroz al ras al hanout en olla rápida delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Lentejas veganas con arroz al ras al hanout en olla rápida is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Lentejas veganas con arroz al ras al hanout en olla rápida estimated approx 50 minutos.

To get started with this recipe, we must first prepare a few components. You can have Lentejas veganas con arroz al ras al hanout en olla rápida using 13 ingredients and 8 steps. Here is how you can achieve it.

#1receta1arbol #onerecipeonetree #mirecetario Yo hice el doble de cantidad, para congelar y tener para otro día, por eso se ve más cantidad de comida en las fotos. Para que la proteína de la lenteja esté completa, conviene comerlas con arroz, por eso las he acompañado de arroz basmati. El arroz lo cuezo aparte porque mi marido no las quiere con arroz y somos nosotras las que añadimos el arroz una vez cocinadas. Pero también puedes echar el arroz al mismo tiempo, con la precaución de poner más agua porque sino el guiso se quedará seco

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Lentejas veganas con arroz al ras al hanout en olla rápida:

  1. 1 vasito lentejas
  2. 4 dientes ajo
  3. 1 cebolla mediana
  4. 2 hojas laurel
  5. 2 patatas medianas
  6. 4 zanahorias
  7. 2 cucharaditas pimentón dulce de La Vera
  8. 1 cucharadita comino molido
  9. 1 cucharadita ras al hanout
  10. 1/2 cucharadita clavo molido
  11. 3 cucharadas tomate frito
  12. 1/2 vasito arroz
  13. agua

Steps to make to make Lentejas veganas con arroz al ras al hanout en olla rápida

  1. Pon a cocer el medio vaso de arroz a fuego medio con un vaso de agua hasta que ésta se evapore por completo a los 12-15 minutos
  2. Cubre con aceite de oliva el fondo de la olla rápida; yo uso la Perfect de WMF. Cuando el aceite esté caliente, pon a sofreír los dientes de ajo pelados y laminados
  3. Cuando empiecen a dorar añade la cebolla pelada y troceada en bruonise (trocitos pequeños) y las dos hojas de laurel, dando unas vueltas
  4. Agrega las patatas y las zanahorias peladas y troceadas, dando unas vueltas
  5. Añade las especias y las 3 cucharadas de tomate frito, removiendo y dejando que se cocine un minuto aproximadamente
  6. Echa las lentejas escurridas y remueve. Luego cubre con agua hasta un par de dedos por encima de la comida. Así quedan espesas, si te gustan caldosas, añade ahora más agua
  7. Déjalas cocinar 12 minutos desde que empieza a silbar. Retira del fuego y destapa la olla cuando haya bajado la pesa completamente
  8. Sirve y acompáñalas con el arroz

As your experience and confidence grows, you will certainly discover that you have much more natural control over your diet as well as adjust your diet plan to your personal tastes in time. Whether you wish to offer a dish that uses less or more components or is a little more or less spicy, you can make straightforward modifications to accomplish this goal. Simply put, begin making your dishes on time. As for fundamental cooking skills for novices you do not need to learn them but only if you grasp some easy food preparation techniques.

This isn't a total overview to quick as well as simple lunch recipes but its good something to chew on. With any luck this will certainly get your innovative juices flowing so you can prepare delicious meals for your family without doing way too many square meals on your trip.

So that's going to wrap it up with this exceptional food Easiest Way to Prepare Award-winning Lentejas veganas con arroz al ras al hanout en olla rápida. Thanks so much for reading. I'm confident you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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