Empanadas vegetarianas (de lentejas)
Hello everybody, it's Brad, welcome to our recipe page. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Empanadas vegetarianas (de lentejas). It is one of my favorites. This time, I'm gonna make it a little bit tasty. This will be really delicious.
Empanadas vegetarianas (de lentejas) is one of the most popular of recent trending foods in the world. It is simple, it's fast, it tastes delicious. It's enjoyed by millions daily. They're fine and they look fantastic. Empanadas vegetarianas (de lentejas) is something that I've loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Empanadas vegetarianas (de lentejas), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Empanadas vegetarianas (de lentejas) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Empanadas vegetarianas (de lentejas) is Mas de 1 docena. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Empanadas vegetarianas (de lentejas) estimated approx 1h 30m aprox.
To begin with this particular recipe, we must prepare a few components. You can cook Empanadas vegetarianas (de lentejas) using 11 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.
En mi proceso de ir dejando la carne de a poco, una conocida me paso la receta y desde entonces la hago.
Ingredients and spices that need to be Take to make Empanadas vegetarianas (de lentejas):
- 1 cebolla
- 1 zanahoria chica
- 1 pedacito de morrón
- 1 tomate
- 1 lata Lentejas por lo general a ojo, aprox
- Salsa de tomate
- C/n sal y pimienta
- 1 caldito de verdura
- Condimento a gusto
- Queso (opcional)
- Tapa de empanada o su casera favorita
Instructions to make to make Empanadas vegetarianas (de lentejas)
- Esta receta tranquilamente puede ser vegana, si quitamos el queso y usamos una masa sin producto animal, así que nada, para mi es lo más. Bien, comenzamos cortando la cebolla, zanahoria y morrón en cubitos chicos. (Les dejo la foto de los alimentos sin cortar para que más o menos se de una idea)
- Comenzamos a re ahogar la cebolla hasta que esté un poquito transparente, no del todo porque sino se nos puede quemar, cuando este a ese punto añadimos la zanahoria que tardan más que el resto. Cuando veamos que la zanahoria está cocinada agregamos el morrón y cocinamos un poco más.
- Cuando el morrón y el resto de vegetales esté listo, cortamos el tomate en cubitos y lo añadimos junto con la lenteja y así, dejamos cocinar un poquito más.
- Poco después añadimos la salsa de tomate para que le dé un saborcito y junto con eso, añadimos los condimentos. Yo usé, provenzal, orégano, sal, pimienta y un mix de picante (todos los condimentos son a gusto, a mí me gusta probar y pongo de todo) junto a todo esto, añadimos el caldo y cocinamos hasta que el caldito se diluya y todo se integre.
- Y bueno, acá viene la parte del rellenar, toman su tapa de empanadas y pueden ponerle un pedacito de queso para que quede más rico y sino, solo poner el relleno. Mandan al horno el tiempo necesario hasta que estén doraditas, a mí me tardaron uno 40 min en horno eléctrico. A mi el relleno me alcanzó para un poco más de una docena y me sobró para hacer unas 4 más, aproximadamente.
- Y una vez listas a disfrutarlas, la verdad que a mí me encantan y es una forma diferente de usar las lentejas.
As your experience and self-confidence expands, you will certainly locate that you have much more natural control over your diet plan and also adapt your diet plan to your personal preferences over time. Whether you want to offer a dish that uses less or even more components or is a bit more or less spicy, you can make easy modifications to attain this goal. In other words, start making your recipes on time. When it comes to standard cooking skills for novices you don't need to learn them but just if you understand some easy cooking techniques.
This isn't a full overview to fast and easy lunch dishes however its good food for thought. Hopefully this will certainly get your creative juices moving so you can prepare tasty meals for your family without doing too many square meals on your trip.
So that's going to wrap it up for this special food Simple Way to Make Super Quick Homemade Empanadas vegetarianas (de lentejas). Thank you very much for your time. I'm confident you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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